Orden kommer som på räls, eller?

Hej på er!
Har inte haft något speciellt att plugga om dom senaste dagarna. Kommer faktiskt inte ihåg när jag senast skrev? Men har iaf mest pluggat dom senaste dagarna eller iaf fram till i måndags då jag hade slutprov i Fysik, kan ha gått precis hur som helst men kändes rätt så bra. Måndag var en grymt bra dag för mig! Hade knappt sovit nått men var ändå rätt så pigg, självförtroendet var på topp (inte så ofta det händer tyvärr), och jag fick "bra nyheter"!! Men inget jag tänker nämna här ;)
Igår (Tisdag) var jag grymt trött och höll på att somna under andra lektionen (Y) hade tid hos tandläkaren och rälsen i underkäken åkte dit.. Har inte fått någon tråd än (får på tisdag) men har fått snoddar som gör sååå ONT!! Klarade inre av att sova pga smärtan! Då kan ni tänka er..
Imorgon ska jag gå till skolan iaf, oavsett om jag har sovit nått eller inte, orkar inte vara hemma när man inte ens har plugg.. (klagade jag nyss över att jag inte har plugg? hmm)
Längtar jätte mycket till på Fredag! Ska bli så skönt med helg! ;) Är tvungen att städa hela mitt rum (hemskt) och rummet utanför innan jag får åka till Västerås.. *suck*
Imorgon (Torsdag) är det öppet hus på min skola så börjar 8:30 och slutar 19:25 (Y) fast är ju ledig på fredag så.. men eftersom jag slutar så sent och förmodligen inte kommer hem förrän klockan åtta så ska jag ta och städa nu..
Hoppas ni har haft en grym dag! Hoppas att imorgon blir bättre än idag! ♥

Lo que paso, paso entre tu y yo

Sitter här och lyssnar på musik medans jag skriver det sista på uppsattsen. Var ute på över en timmes promenad med vovven och en kompis, mycket trevligt trotts att Nikita är så seg när hon går i koppel.. När vi skulle vända tillbaka hem så stod polisen vid bron och skulle kolla hastigheten på bilarna. Och ganska precis när vi passerat polisbilen så ser vi en volvo köra om en personbil drygt 15 m från polisen, haha snacka om att vi garva! Rätt åt han! Ikväll kan jag nog lägga mig sent ska inte till skolan mår inte alls bra.. Har verkligen knappt någon röst kvar och har börjat hosta mer nu, fan också! Aja men får väl skylla mig själv om jag är ute och går så länge när jag är sjuk..
Det är bara en sak som snurrar runt i mitt huvud eller egentligen inte en sak, tusen saker men handlar om samma sak.. Skulle behöva skriva av mig, märker att jag mår mycket bättre då men inget jag kan göra här på bloggen, för privat!


Tu no sabes cuanto duele que no estes aqui!
Tu no sabes cuanto duele tanta soledad!
Tu parecer no sabes que se siente llorar.
Sin tener a nadie que te venga a consolar.
De seguro si supieras estarias aqui, conmigo.

Aunque sin ti, tan vivo!
Deseando morir, pensando!
Que sera de ti,
Y buscando una razon para volve a vivir,
Con todo,
Y el mundo a mis pies,
Tan solo.
Sin poderte ver, teniendo!
Una sola fe,
Y es volverte a ver
Para volver a crecer.


Why does it rain
Why does it hurt
Please God explain
'Cause I don't understand
Love made me fly
Now I just cry
Please tell me why
Tell me why does it rain



Kisses don't lie

Hej på er! Är fortfarande dunder förkyld! :( Har knappt någon röst längre..
Igår skulle jag åkt och hälsat på min guddotter men eftersom jag är såhär förkyld så var det bäst att jag stannade hemma och inte smittade dom. Passade då på att plugga lite fysik. Haha ni hör ju, mitt liv är inte alls så rolig när jag är sjuk då blir det bara såna här värdelösa inlägg.
Idag gick jag upp sent, runt ett (a) skööönt! gick ner åt frukost samtidigt som resten av familjen åt lunch, haha. Sen plockade jag ur diskmaskinen, woho, städade badrummet och sedan gick jag upp för att skriva på min engelska uppsatts.. har skrivit drygt ett halvt A4 och har många punkter kvar.. Ska försöka hinna till min deadline som är klockan 6 för då har jag lovat en kompis en efterlängtad promenad! Får se hur det kommer gå, kommer hosta sönder och kommer få lov att typ skrika för att han ens ska höra vad jag säger för så pass hes är jag..
Har bara en timma kvar på mig så bäst att jag börjar skriva igen!
Ha det bäst! ♥

Pobre Diabla

Hej på er!
Har inte sovit alls i natt känns det som! Har bara legat och hostat så magen vrider sig! Hemsk känsla! Nu har jag tom börjat få ont precis vid nedersta revbenet på min vänstra sida när jag hostar? Inte okej! Igår kväll pratade jag i telefon med Bella hela kvällen, haha (a) typ alltid så när vi pratar, vi pratar i minst en timme.
Blev väckt vid 11 då jag precis lyckats somna.. Var tvungen att gå upp för att åka in till banken, vilket visade sig vara helt onödigt för mig! Kunde lika gärna stannat hemma.. Skulle öppna ett nytt konto där till mig men jag hade tydligen kvar mitt gamla och dom skulle bara skicka hem ett nytt kort eftersom dom klippte sönder mitt gamla (Y)
Vi fick lov att ta med oss Nikita på stan vilket var kaos eftersom jätte många ville komma fram och hälsa på henne.. Sen var det en tant som var "tvungen" att ge henne ett hundgodis fast jag sa nej?! Grymt dålig stil! Hon ska inte ta emot godis från andra och helst ska inte ens folk gå fram till henne nu i början eftersom hon ska vänja sig med oss först annars kanske hon springer efter främlingar sen när hon blir äldre.. Snacka om att det då är irriterande när folk inte lyssnar! Aja nu har vi iaf vart hemma ett tag och jag har skrivit på mitt Svenska föredrag som är 95 % klar? Har bara avslutningen kvar :)
Sen måste jag börja på min Engelska uppsatts eftersom jag inte kommer vara hemma så mycket imorn..
Ni får ha det bra!
Kram! :) ♥

Godmorgon/Godmiddag

Kan nog egentligen inte säga godmorgon eftersom jag har varit vaken ett tag. Är så förkyld hostar sönder, så jobbigt! Det är meningen att familjen ska iväg och hälsa på pappas faster men känns inte så trevligt att sitta där och hosta sönder och snora.. Så får se, stannar kanske hemma och pluggar istället! Vilket behövs! Eftersom det inte händer så mycket när jag är så här sjuk så hoppas jag att ni mår bättre än mig och tar vara på dom sista dagarna på detta lov! Imorgon är det meningen att jag ska hem till bästisen och fira jul, eller ja deras jul hon är från serbien och har därför inte jul samtidigt som oss. Men får se om jag kan gå eller inte, mår jag som idag så är det bäst att jag stannar hemma, dom kommer ju bjuda på massor med god mat och när jag är sjuk så kan jag inte äta, går inte ihop..
Ni får ha det super bra!
Kram! ♥

Gott Nytt År!

Gott Nytt År på er alla! Fast jag inte har uppdaterat här på ett tag så hoppas jag att alla hade en bra jul och ett grymt nyår! Både min Jul och mitt Nyår var perfekta! Julen firades med familjen, morbror och Anna! Det blev Kalle Anka klockan 3 sen äta underbar julmat! :) Efter det blev det att öppna julklappar och eftersom jag inte önskade mig något speciellt så fick jag bara nödvändigheter som kläder, smink och pengar (men dom är slut för länge sen) haha. Efter att alla julklappar var öppna så åkte morbror och Anna vidare till hennes mamma :) Ajuste! Får inte glömma att vi fick en liten vovve i julklapp!! Eller ja, hon kom den 23:de men ändå! Helt underbart söt är hon! Hennes Namn är Nikita och hon är av rasen Lahapso! Så hon blir inte så stor :) Mellan jul och Nyår så hade jag och Älsklingen vår månadsdag, 11 månader! Snart ett år kan inte förstå det! Det firades med en tripp till Västerås och massor med mys! Vi passade även på att byta julklappar! Jag var så nyfiken så öppnade min redan i bilen på väg till Västerås :( haha gullig man är.. Fick iaf en jätte fin tröja och ett jätte fint armband! Älskar dig♥! Av mig fick han ett sånt där parfympaket med både parfym och deo, som var mycket uppskattat! :)
Nyår firades med familjen, morbror + familj från Göteborg och min underbara Pojkvän! Helt underbart att ha honom där bredvid sig när klockan tickar ner och nyårskyssen eller ja nyårspussen var helt underbar! Helt underbart att ha dom man älskar runt omkring sig när man välkomnar det nya året! Dom senaste nyåren har jag bara varit tjurig för att alla andra har haft någon vän eller pojkvän vid sin sida och inte jag (kan ju vara för att jag inte har haft någon pojkvän på nyår förut, haha) Men men, ett bättre nyår kunde jag inte önska mig! Älsklingen gjorde den perfekt! Nyåret slutade med att jag och älsklingen låg på min säng och höll på att somna, klockan var väl runt halv 4 när pappa skjutsade hem honom...
Vad har jag gjort efter nyår? Jo jag åkte Buggy på is i Söndags! Helt grymt! Adrenalinet pumpade för fullt! Specillt när jag lyckades få den att snurra två gånger så min kusin vann över mig, då var jag inte glad! :( Visste faktiskt inte att jag var en sån tävlingsmänniska! Haha skrek på pappa så fort han fick snurr på den för då kom ju morbror och kusinen ifatt oss, så sen satt jag mig bakom ratten och då vann vi över dom! haha
Fick dock inte övningsköra hem för pappa var rädd för att jag skulle ha gasen i botten, hehe varför tror han det för? (a)
Har faktiskt övningskört endel också! Har börjat få köra på motorvägen nu! Grymt kul! Längtar som tusan tills jag står där med mitt välförtjänta körkort i handen! Lite mer än 3 månader kvar tills jag fyller 18!! Kan inte förstå det! 18, jag?! haha
Efter det har jag bara legat och varit sjuk så finns inte så mycket mer att berätta..
Nej nu får ni ha en fortsatt bra kväll!
Kram!♥

RSS 2.0