Party Non' Stop

Idag har det bara varit skola och en snabbis med Maria på stan :) Nanna mötte upp mig vid bussen och följde sen med mig hem :) det var meningen att hon skulle hjälpa mig hitta kläder till Valborg men, istället blev det bara att lyssna på gamla godingar och prata :) Just nu, är jag en snäll dotter som fixar en blandskiva till sin mor med hennes favorit band! :) Ikväll blir det att bestämma det sista med älsklingen, vilken tid tågen går hit och hem till Eskilstuna igen. Jag ska även slappa framför tvn ;)

Imorgon är det ju som alla vet, Valborg. Alla på min skola är lediga imorgon så det blir att städa klart huset då tills alla gäster kommer runt 5 taget :) det kommer bli käk, brasa och massa presenter till mig! :) haha senare på kvällen åker jag, Nanna och Ronja (+min kusin?) ner till stan för att gå på Party Non' Stop med älsklingen, hans kusin och några fler (?) Allt är fixat förutom vad man ska ha på sig. Frågade mamma efter förslag men fick bara "kläder" som svar (Y) säger bara, nehe jag som tänkte gå naken! *suck*
Ne nu är mammas skiva klar så ska gå ner och spela upp den för henne! :) hon kommer bli glad det vet jag! :)
PussHej♥

3 Månader!

3 Månader med älsklingen idag! :) ♥
Love get's better in time! :) ♥
Älskar dig! ♥♥♥

Snabbt inlägg

Slänger bara in ett snabbt inlägg nu. Igår var som sagt min födelsedag och den var helt toppen!! Blev ju som sagt firad här hemma först sen åkte familjen och våra gäster in till stan och träffade massor med människor! Älsklingen kom också! :) Helt underbart att fira sin födelsedag som jag gjorde, kunde inte önska mig något mer! Dagen avslutades med att jag och älsklingen åkte till donken och han skjutsade därefter hem mig. Jag sminkade av mig, svarade på resten av alla gratulationer man hade fått på Facebook :) Tack alla ännu en gång! :) därefter somnade jag nästan direkt när jag la mig. Ne nu ska jag ner och ge mina småsyskon mat för runt klockan tre kommer faster och hennes familj :)
Kram! ♥

B-day tomorrow!

Imorgon är det som sagt äntligen min födelsedag! Att se folk fylla år gjorde bara att jag längtade mer till min egen födelsedag. Imorgon kommer dagen se ut så att Morbror, Anna, (mormor?), min guddotter och hennes familj kommer på besök runt två tiden. När de har åkt ska jag, familjen, morbror och CO åka in till stan och vara med på sista "rädda Chile-dagen" Ska faktiskt bli trevligt :) Om inte Älsklingen kommer hem så sent från sin match så ska jag träffa honom också! :) Ååh nu började jag bara längta mer! Ska blir firad igen den 1 Maj med nära och kära om jag inte måste dra ut tänder igen, på Valborg :( usch vill inte! Jag som hade planer för Valborg och allt, aja får hoppas på det bästa! Det är inte vad man ska göra som gör dagen rolig, utan personerna man ska tillbringa den med! :)
Idag har jag varit med Älsklingen nästan hela dagen, hur mysigt som helst! :) Har även vart på Sjukhuset, inte lika mysigt ;)
Ne, nu ska jag nog fortsätta städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag.
Take Care

Ledig!

Idag har hela min skola haft buffertdag det betyder att ingen har haft vanliga lektioner :) för mig innebar det att jag skulle skriva mitt Franska prov som jag inte hade gjort och sen var jag ledig resten av dagen :)
Har varit med Älsklingen hela! dagen idag♥ Var med honom från 8 till tjugo i 5, minus 45 minuter då jag skrev provet ;) Det vi gjorde var att mysa hela dagen, sola och äta på Donken med Maria :)
Tiden bara flög iväg, kändes som om vi bara var en kort stund :( men antar att det blir så när man har roligt ;) eller vad säger ni? :)
Nästan direkt efter att jag hade klivit på bussen för att åka hem så ringer Nanna och frågar om jag vill ses på stan, tackar man nej till denna underbara brud? Klart man inte gör! :) Försökte få bussen att stanna vid Tunavallen men nej, var illa tvungen att sitta kvar ända till Hällby där jag fick byta till Skiftinge-bussen tillbaka. Vi tog en fika på Café Smak och blev sedan hämtade av hennes pappa :) Var hemma hos Nanna en liten stund efter sen blev jag tvungen att gå hem och nu sitter jag här.
Måste säga att dagen verkligen har varit helt underbar!♥
Take Care♥

Sens De La Vie

Igår (Fredag) var det skola, fysikprov på morgonen fick se ett sorgligt sms av Viktor när jag var klar, beklagar verkligen! Finns här♥
Kan säga att maten i skolan var väl ingenting att hurra för. Fick nöja mig med mjuktbröd, inget man blir mätt på i första taget.
Efter skolan var jag med Älsklingen♥ Vi tog hans bil och körde till Slagstaglass :) mums mums! Första Slagstaglassen/Milkshaken i år :) Efter det åkte vi ner på stan och kollade runt lite. Sen när jag skulle till bussen så vägrade han låta mig åka buss utan insisterade på att få skjutsa hem mig, tackar man nej till mer tid med Älsklingen? Nej! :) Så han fick skjutsa hem mig ;)
På kvällen sen hände inte så mycket.


Älsklingen! ♥♥♥♥
Idag har jag försökt plugga inför mitt Franskaprov på Tisdag. Vill verkligen inte! Aja ska väl vara glad att min lärare låter mig skriva provet mer än en månad senare än alla andra.
Idag ska Älsklingen på studentkryssning. Fattar inte att jag saknar honom mer nu än om han skulle varit hemma.. Han kommer ju faktiskt hem imorgon så :) ÅÅh vill bara ha honom här! Ne nu måste jag fortsätta läsa in mina 100! glosor, jag överdriver inte! *suck*
Sens De La Vie -Meningen med livet♥

Ledig!

Idag har man varit ledig hela dan förutom mellan klockan 8 och halv nio för då var det dax för utvecklingsamtal, gick väl som väntat ;) Efter de åkte jag och mamma hem till mormor för att äta frukost, hann nämligen inte göra det innan. Mamma åkte och jag stannade kvar :) pluggade lite fysik inför provet imorgon, åt mat sen följde jag med mormor ner på stan :) Efter det träffade jag Edin och missade bussen hem till Maria, Toppen! Var bara att vända tillbaka och träffa Älsklingen igen! :) Efter ett tag drog jag till statsbiblioteket för att fortsätta plugga inför provet, efter ett tag kom Älsklingen och gjorde mig sällskap :) blev inte lika mycket pluggande då men men :) ska verkligen inte klaga! :)
Efter flera timmars sittande på biblioteket drog vi till donkan och åt, förvånande va? ;o
Kort efter att vi hade suttit oss så kommer morbror, Anna och Nebbe. Dom skulle tydligen hem till mig sen så åkte med dom :)
Efter jag kom hem har jag väl mest tagit det lugnt och gått igenom fysiken ännu en gång.
Ne, snart blir det väl dags att sova :)
Godnatt!♥

Woopsy

Jag har verkligen ingenting vettigt att skriva idag, så skriver bara snabbt vad som har hänt under dagen. Vi hade bara två lektioner i skolan sen hade vi undervisning i Parken Zoo med klassen. Inte det minsta kul. Det ända man gjorde var att gå runt och frysa :( borde kanske ha på mig mer kläder. Höll även på att somna i slutet, så tråkigt var det! Efter Parken tog vi bussen ner till stan och jag mötte älsklingen :) då blev man lite piggare ;) var med honom tills bussen kom runt 20 i 5. Nu har jag bara varit hemma och försökt plugga inför Fysikprovet på Fredag! Får panik bara jag tänker på de! Nej, men det kommer nog gå bra. Pratade med älsklingen i telefon mitt i pluggandet :) Det är så sjukt hur man kan sakna någon direkt efter att man är ifrån den :(
Nu ska jag fortsätta att moffa mina chips! :)
Puss och kram! ♥

STRÅLANDE..

..Väder!!! :D Åh man blir verkligen på topphumör av det här fina vädret! Idag har jag varit i skolan, suttit/legat i solen och myst med Älsklingen♥ Hur mysigt som helst! Man kan inte önska sig mer! Jag har även varit på stan med Maria, Mycket trevligt! ;)
Kom hem till ett hus fullt av barn, eller det kändes i alla fall som de. Små tjejerna hade två kompisar hemma och en av dom är så söööt! Min nya kärlek heter Johar* och är typ 2 år! Hihi nejdå :) låter faktiskt väldigt läskigt att en snart 17 åring ska vara kär i en 2 åring :o Nej usch och fy! Men om han hade varit äldre hihi nejdå finns bara en person i mitt hjärta! Edin
På lördag är det bara en vecka kvar tills man fyller 17! Shit börjar bli gammal! Längtar som bara den!!
Snart blir det att hoppa in i duschen sen blir det att kolla på desperata hemmafruar ;)
Har'e Gött!♥

Home sweet home

Båten stannade vid hamnen i Sthlm klockan 20 i tio Svensk tid imorse. Har fått höra det hela helgen, Klockan ** Finsk tid och ** Svensk tid. Var faktiskt en väldigt trevlig resa förutom vissa delar. Var väldigt skönt att komma hem i alla fall :) Man var tydligen lite saknad? haha Jag hoppas man kan träffa älsklingen snart för saknar honom så enormt mycket! 
När man kom hem så var det bara att lägga sig direkt var helt slut! Har sovit ur dåligt på båten! Man blev väckt varje natt av att några idioter bråkade utanför hytten! Jag slummra till i ungefär en timma sen blev det lätt fika, börja plocka undan sen fixa mat till släktingar som kom senare :) Mycket trevligt!
Nu har släktingarna åkt och jag ska väl försöka vara lite duktig och plugga.
Efter regn kommer solsken ♥

Åhh

Snart åker jag på kryssning med familjen! Ska bli spännande, första gången vi åker på kryssning (som varar mer än en dag). Det blir en Helsingfors kryssning med ett 7 timmars stopp i Finland och vi kommer hem på Söndag.
Det blir inge mer blogg skrivande förrän jag kommer hem :) 
Simma lugnt! :)♥

Remember me!

Idag har jag varit på stan hela dan! Mycket trevligt :) min födelsedagspresent från päronen är inköpt ;) gillas väldigt mycket! Det blev även Ming med morbror, Anna och Mamma. Efter ett tag kom även Mamma och Morbrors kusin och hans tjej :) Mycket trevligt! :) Jag ska snart gå och börja packa inför kryssningen imorgon! :D ska verkligen bli grymt kul! ^^ Vi åker imorgon eftermiddag och kommer hem på Söndag kväll :) Hoppas bara att jag inte har för höga förväntningar så jag blir besviken. 
När jag har packat klart så kommer Älsklingen och hämtar mig sen blir det bio :) Det blir att se Remember me :) hoppas den är lika bra som jag hoppas.
Glöm inte era nära och kära!♥

Nice!

Jag har verkligen behövt den här dagen! Dagen har varit fylld av myspys och gott skratt :) 
Träffade äntligen! Bella i Västerås idag :) var hur trevligt som helst! Vi käkade på donken, gick runt på stan och fönster shoppade. Eftersom vi båda är panka så var det ingen idé att ens gå in i affärerna. Sedan tog vi en lätt fika, eller ja, jag drack varm choklad med grädde (MUMS). Det var aldrig en tyst stund mellan oss. Om inte hon hade något att berätta så hade jag ^^. Alltid lika trevligt med en underbar och trevlig person! :) 
Skulle ha dragit till Lotus idag men känner verkligen att jag är helt utmattad (undrar varför). ;)
Take Care♥
  

Ge mig!

Jag är i ett sånt behov av nya skor! Mina vårskor har blivit för små :/ så trist när det blir så och speciellt när det är ens favorit skor! Har hittat ett par skor från Stadium som jag har blivit ganska förälskad i. Hoppas bara att dom är lika fina i verkligheten som på internet.
Jag har sagt ett tag nu att jag ska färga min utväxt och imorgon ska jag äntligen ta tag i det och få det gjort :) ska in med 20 i 9 bussen känns inte så kul, men ska inte klaga :)
På Onsdag bär det äntligen! av till Västerås för att träffa underbara Bella! :) Längtar verkligen! :) 
De som väntar på någe gott, väntar aldrig för länge!♥

För sig själv!

Idag har man varit hemma själv hela dan! Syrran är hemma hos en kompis och resten av familjen åkte till en släkting precis när jag hade gått upp. Det betyder för min del, att dagen har sett ut så att jag bara har suttit framför datorn och latat mig. Men snart blir det ändring på de! :) Älsklingen kommer snart, då ska vi ta en liten promenix här i området :) Har ju varit fint väder hela dan så bättre att utnyttja det för sent än aldrig :) 
Hoppas ni har utnyttjat vädret bättre än vad jag har gjort :) Kram!

Rösta!

Kom igen nu och rösta på min bikini! :) 
<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=RLBjBIMAwk1I2rcm2jaOFxaoDdSxv73AF2hF8tFtR4#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_RLBjBIMAwk1I2rcm2jaOFxaoDdSxv73AF2hF8tFtR4.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=RLBjBIMAwk1I2rcm2jaOFxaoDdSxv73AF2hF8tFtR4#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

Där ser man

Nu har alla åkt hem och själv sitter man vid datorn och nördar :( magen känns uppsvullen till tusen! Har nog aldrig käkat så mycket som jag gjorde idag :o funderar på att dra ut med syrran och ta en cykeltur men får se hur det blir med de. Nu har äntligen skinnjackan och vårskorna tagits fram! något som verkligen måste gillas! Gör ju bara att man känner av vår känslan tio gånger bättre :) Ne nu orkar jag inte sitta inomhus längre så drar ut ett tag :)

Pusshej! ♥

Det är älsklingen som har fixat ipoden på min blogg :) så tack ännu en gång :) ♥

Äntligen!

Här börjar man bli riktigt bortskämd! Först får man en blogg fixad av två underbara människor, Jessica och Viktor :) måste säga att jag faktiskt är väldigt nöjd :) Tack så mycket! :) 
Sedan blir man bortskämd av sin underbara pojkvän som bjuder en på bio, fika och ger en, en bukett rosor :) älskar dig! :) <3
Idag har man städat hela förmiddan och är fortfarande inte klar :/ klockan 2 får man fin besök som består av farfar, kati, morbror och hans tjej :) ne nu måste jag sluta lata mig och fortsätta städa, måste ju hinna bli klar innan dom kommer så man hinner fixa sig. 
Glöm dina bekymmer för imorgon kommer nya! 

nuså..

börjar det äntligen hända grejer här! har sagt i fyra månader att jag ska fixa blogg till victoria, hrrm.. nu är det dags att ta tag i saker o ting. här är iallafall victoriaskriver.blogg.se !!
hoppas hon blir nöjd med bilderna och headern. puss!

//kvickenskriver.blogg.se


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0