Skolstart!

Idag började skolan igen! Klassen skulle träffas klockan ett men jag hade tid hos tandläkaren klockan 9 så det var bara att maka sig upp ur sängen iaf! Jag trodde ju att jag skulle få tandställning, men det blir om 8 veckor! (måste dra ut 4 tänder till! innan).
Efter tandläkaren sprang jag runt på stan med mamma en liten stund tills min älskling♥ kom! Har inte träffat honom på en vecka? Det var verkligen på tiden! Vi gick runt på stan och åt på donken. Sedan följde han med mig till skolan för att sedan gå vidare hem. Jag gick dit klassen skulle träffas och det var så kul att träffa vissa igen! Det var så att alla på min skola fick lov att tömma sina skåp innan sommarlovet, för att vaktmästarna skulle veta vilka skåp som var upptagna och vilka som inte var det *suck*. Så tjejerna som jag var med sa att det bara var att sätta ett lås på något av skåpen som jag vill ha, så jag satt ett lås på mitt gamla skåp. Lärarn kom och vi gick in i klassrummet. Lärarna började dela ut busskort och lappar om våra kurser. Sedan började dom prata om schemat och jag blev överlycklig kommer inte sluta 5!! Jag trodde verkligen att jag skulle bli tvungen att stanna kvar till halv 7 (för det är den enda bussen som går hem efter 5). Efter det kom lärarna med ett besked som fick hela klassen i uppror! Dom sa att tyvärr måste 9 i klassen få de mindre skåpen! Alla började protestera! Dom hade bestämt att dom skulle lotta vilka 9 som kommer bli tvungna att dras med dom mindre skåpen dom två sista åren. Jag och dom jag var med var så nervösa! Haha vi satt och prata i mun på varann och försökte övertyga att den ena var mer nervös än den andre. De 9 som skulle få dras med skåpen fick godis som tröst! Jag kan säga att hjärtat och pulsen gick i 120 under hela namndragningen! Namndragningen avslutades, jag och dom jag var med fick behålla våra stora skåp! Lycka! ;) haha
Efter det skulle vi ner till hörsalen för att träffa dom andra tvåorna för att bestämma ettornas inspark! :) Min grupp kom på en bra sak ;) haha.
När vi hade kommit på en station per grupp fick vi sluta! Så jag smsade älsklingen som kom ner på stan och han åkte buss med mig hem! :) Första gången faktiskt! Ska försöka ha med mig honom fler gånger, det var så mysigt! När vi kom hem tog jag en fika, var vrål hungrig (älsklingen hade precis ätit). Efter det la vi oss på soffan och jag höll på att somna i hans famn! Så mysigt att vara så nära honom och känna hans pussar och hur han leker med mitt hår! Love it! Låg där och bara njöt av stunden! Hihi luktar av hans parfym! Han åkte hem för en stund sen och jag saknar honom så otroligt mycket! Vill ha honom här!
Älskar honom så mycket så kroppen värker när han inte är hos mig!
Oavsett allt vi har gått igenom så vet jag att det är honom jag älskar och vill vara med!
Om det här inte är kärlek så, vet jag inte vad kärlek är!
Älskar dig mer än vad jag kan uttrycka i ord!♥

Rubriker är verkligen överskattade

Innan jag började skriva detta inlägg så skrev jag ett ganska långt som handlade om vilken ångest jag känner. Nej, det är ingen ångest över att skolan börjar imorn eller över att sommarn har flugit förbi, utan det handlade om något helt annat. Det är för privat för att tas upp här i bloggen så därför publicerade jag det inte! En blogg är inte bara till för läsarna utan en blogg är nog mest för oss bloggare, för att vi ska få kunna skriva av oss. Sen vet jag inte om jag kan kalla mig för bloggare men, har en blogg och jag uppdaterar den lite då och då. Jag har några trogna läsare också annars hade jag nog inte fortsatt, eller jag kanske hade fortsatt bara för att få ur mig mina tankar. Det är ju inte alltid som man har någon man kan prata med om allt. Sen finns det ju självklart saker som man inte vill prata med någon om. Jag har en kompis som är den jag ringer om det har hänt något, om jag behöver prata, om jag behöver skratta, om jag bara behöver tänka på annat, eller om jag bara vill ha en jätte trevlig person att prata med! Hon vet vem hon är så inga namn behöver nämnas :) Ni kanske undrar varför jag ringer henne istället för att träffa henne men, det är för att vi bor i två olika städer. Jag har olika sorts relation med alla mina kompisar (haha låter som om jag har 20 st).
Jag har några kompisar som står mig närmare än andra. Jag har en kompis som jag ringer (hon som jag nämnde tidigare), två som jag nästan aldrig smsar med men vi har grymt kul varje gång vi är!
Sen har jag en kompis som brukar få dras med mig på kvällarna för att ta promenader och prata om allt och inget. Han finns alltid där när jag behöver någon att prata med och jag finns alltid där för honom när han behöver prata.
Sen finns det ju förstås en speciell person, han är inte min vän han är så mycket mer, min pojkvän. När vi är ifrån varandra så smsar vi. När jag tänker efter så har vi under snart 7 månader pratat i telefon endast ett fåtal gånger (och då är det mest när han ringer och säger att han är utanför mitt hus eller om vi ska träffas och undrar vart den andre är). Nästan varje gång jag ringer honom så har han inte "tid". Haha(Y)

Så man kan säga att jag har 4 vänner som står mig nära om hjärtat och dom vet vilka dom är!

Och en pojkvän som är mitt hjärta!

Imorgon ska faktiskt en av dom som jag har nämnt här börja på mitt gymnasium! Haha hon smsar mig och skriver hur nervös hon är och jag kan inget annat än förstå henne! Jag kommer själv ihåg hur nervös jag var första dagen på den nya skolan! Jag stod och skaka av nervositet! Helt sjukt var det! Kan inte förstå at det är ett helt år sedan!!

På tal om imorgon så kan jag passa på och skriva vad som ska hända imorn (om allt går enligt planerna vill säga) Ska till tandläkaren klockan 9 och jag är jätte nervös för om jag ska få min tandställning då eller inte! Vill men vill ändå inte! Önskar att jag kunde få en såndär räls som inte syns som sitter bakom tänderna, men då måste man betala extra och det känns onödigt + så ska man tydligen få svårare att prata så, nej tack!
Efter att jag har besökt tandläkaren så ska jag äntligen träffa min underbara pojkvän!! Har inte träffat honom på över en vecka! Så sjukt jobbigt att vara ifrån honom! Ska pussa på honom så mycket jag kan!
Fast vi får se om han orkar gå upp tidigt, hans lov slutar faktiskt inte förrän om en vecka! Är inte ett dugg avis!
Om han nu inte har vaknat tills dess ska jag gå hem till honom och hoppa i hans säng så han vaknar ;) hehe skoja, ne då kommer jag få gå runt på stan själv och han kommer få en arg flickvän efter sig ;)
Nu har det blivit dags att gå och tvätta av mitt skit i ansiktet, borsta tänderna sen bädda ner mig själv i sängen och sova! :)
Godnatt!


Can we pretend..

Har varit tyst här på bloggen eftersom jag har spenderat ungefär två dagar i Stockholm och idag har jag varit på match och varit ute så har inte suttit vid datorn.
Vistelsen i Stockholm var jätte trevlig! :) När vi kom fram gick vi direkt till hotellet för att lämna våra väskor och sedan bar det av direkt ner på stan :) Vi gick in i nästan alla affärer, var helt slut efter! Hittade ett oversize? linne och en såndär topp som man ska ha under, antingen istället för bh eller över bh:n. Innan vi åkte till Stockholm sa jag att det bästa som kunde hända när vi var där skulle vara att få träffa Kenza(följer hennes blogg slaviskt varje dag, hehe) när vi var påväg för att köpa Ben&Jerry's så såg jag henne rakt framför mig med två av hennes kompisar! Kände ingen rädsla eller blyghet (kom sen, lovar!) så tog tag i syrrans arm och sa "kolla kolla Kenza står där!!" hon fattade ingenting när jag drog med henne för att kunna prata med Kenza. Vi stog bakom henne och vågade inte säga nått förrän hennes kompis sa att det står några bakom henne som vill prata. Jag fick knappt ur mig nått :( pinsamt värre. Tog iaf två bilder med henne och hon var hur gullig som helst! Efter det var jag inte trött längre och min dag hade nästan nått toppen! Det enda minuset på denna "resa" var att jag saknade min älskling så mycket! :/ Har inte träffat honom på något som känns som en evighet! Usch.. Resten av dagen gick vi runt och lekte turister. Vi gick runt vid slottet, gamla stan och på massa andra ställen. Vi åt kvällsmaten på en Italensk restaurang där en jätte liten pizza kostade 110 kr! Kan säga att det svider verkligen i plånboken när man åker till huvudstaden, så nu efter två vistelser där är man pank (Y)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now

Stockholm dit och Stockholm hit

Har tillbringat ovanligt stor del av sommarlovet i Stockholm har jag märkt, eller ja det är mest pojkvännen som påpekar det. I Lördags var jag på The Voice'10 på Kungsan i Stockholm Och fy i helsike va grymt det var!! En dag som jag verkligen inte kommer glömma! Vill lätt åka dit nästa år igen!! Det hände några knäppa saker men det var saker som vi bara garva åt både då och nu i efterhand :) Vi drog till Stockholm ganska tidigt, fast det var ganska onödigt märkte vi sen ;) När vi kom fram till Stockholm trodde vi att Kungsan låg åt ett helt annat håll så vi gick helt åt h*lvete! haha men vi fick iaf se en annan sida av Stockholm ;) Ringde en kompis och fråga vart tusan vi var någonstans och hur vi skulle ta oss tillbaka till T-centralen. Vi tog iaf tunnelbanan till Kungsan :) När vi väl var där gick vi runt lite på Ung08 som var precis där vart The Voice'10 skulle vara. När vi hade kollat läget där gick vi in på NK. Vi gick inte in där för att shoppa utan jag hade aldrig varit där inne så var lite nyfiken på hur det såg ut där ;)
Skulle kunna berätta så mycket mer, som att vi stod och trängdes helt i onödan i en timme, dog av värmen, om vakterna som spruta vatten på oss för att inte svimma, om vakten som spruta mig i ansiktet med flit, om alla knäppa människor som vi såg, om alla grymma artister, om hur mycket vi hoppa och skrek, om killarna som försökte ragga upp en, om att alla mådde sk*t innan vi skulle ta tåget hem, om dom roliga västeråsarna på tåget hem, men nej skulle ta evigheter för mig att skriva ner allt som hände och det skulle vara jobbigt för er att läsa, så lämnar er med suget av att veta mer, eller? ;)
Imorgon åker jag till Stockholm igen! Klockan 10 går tåget. Denna gång åker jag med min faster, hennes barn och syrran min. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra så det lämnar vi åt ödet. Vi kommer iaf hem på Torsdag eftermiddag/kväll. Har inte riktigt packat klart än så lite panik är det ju förstås!
Ska försöka kolla vad det är jag inte har packat än sen ska jag sova!
Glöm inte att vända på dygnet för snart är det dags för skolan igen! Ajuste såg mitt schema och blev bara deprimerad! Usch säger jag bara!
Ojdå blev ett ganska långt inlägg :)
Godnatt!♥

I don't wanna walk Solo

Den dåliga uppdateringen beror på att jag har mått skit och har inte haft något att skriva om. Nu har väl allt blivit bra igen.
Igår var jag på Å-festen med grymma tjejer! Vi bestämde oss i sista sekund att åka in så vi var väl inne runt halv9? och kom hem halv 2. Att jag skulle kunna somna direkt när jag kom hem sen var ju bara att glömma! Var helt uppspelt och huvudet snurrade fortfarande efter den sista karusellen jag åkte (Y) haha. Jag var även orolig för att vi skulle försova oss och missa tåget som går klockan 2 till huvudstaden idag, haha! Så idag blir det en dag i Sthlm och the voice! Ska bli grymt kul!
Bilen går om exakt en timma så måste äta upp min snabbpizza sen fixa mig! Så hinner inte skriva så mycket mer.
Hoppas ni har en grym dag, för det ska jag ha!♥

Snabbt inlägg

Igår var jag borta hela dagen och kom hem sent så hade inte tid att blogga. Var på Festival inne i stan och hade det grymt trevligt med grymt roligt folk! Träffade även en klasskompis! :) som jag inte har sett på hela lovet!
Just nu sitter jag och väntar på min pojkvän som är grymt seg! haha :( När han kommer ska vi kolla på min favorit serie Supernatural! Kort fakta om serien: Den handlar om Dean och Sam(två bröder) som åker på tripp runt hela USA och dödar demoner. Först var det bara Dean som höll på med det, med sin pappa, men efter att Sams flickvän dog i en brand(orsakat av samma demon som dödade deras mamma i en brand när sam förddes) så valde han att också börja jaga demoner, för att få som en liten "hämd". Supernatural betyder onaturligt (eller något liknande) så det är ju bara onaturliga saker i serien, omen, demoner, andar och ja det mesta som man kan tänka sig och lite till. En grymt bra serie som jag rekommenderar! Man måste nog tro på andar och liknande för att man ska tycka om serien (och oja jag tror på sånt) eller vill man kolla på en serien där man vill kunna dregla över huvudpersonerna så är det ett grymt val!
Har försökt att få honom att kolla på det och nu har han tillslut gett med sig. Så kommer nog inte bli mer bloggande idag eftersom jag bara vill ta vara på tiden med honom och mysa så gott vi kan! ;)
Imorn ska jag förhoppningsvis träffa tre grymma brudar och ta en tripp på stan :) Kan behöva en tjejdag! På kvällen ska jag nog på promenix med en annan kompis :) Har inte träffat honom på ett tag så ska bli trevligt :)
Hare bäst!♥

Underbart väder!

Idag när jag satt och åt frukost ringde morbror och frågade om familjen ville komma in till stan och äta lunch på restaurang! Tackar man nej till det? Så slängde i mig frukosten och fixade mig snabbt. Vi kom ner på stan runt halv 2 tiden och vi började med att kolla efter skydd till min mobil, det blev ett vitt! Efter det blev det Papas Tapas. Sist jag åt där beställde jag deras tacotallrik och nachos men allt är ju blandat och det var verkligen inte gott! Men idag valde jag att ta nachosen försig och det var faktiskt gott! haha Jag var även i behov av ett nytt block och en penna så pappa följde med mig till akademibokhandeln och jag kommer ut med tio block, 5 pennor, sudd och pennskrin! Haha ska nog ta med mig pappa oftare på stan ;) När vi kom hem tog jag och syrran med oss småtjejerna ut för att cykla. Haha det gick väl bra, slutade med att den yngsta ville gå istället och jag fick ta hennes cykel.
Imorn har man lovat att åka in till Årbyfestivalen (tror jag det heter) Så där ska man tillbringa en större del av dagen.
Nu ska jag ut i det underbara vädret igen!
Kram♥

Inception

Igår var man hemma hos farfar och firade kati. Mycket trevligt med släkten och mycket god mat! Runt 8 kom älsklingen för att hämta upp mig för att sedan åka vidare in till stan och kolla på Inception. Haha vi kom precis i tid till filmen, väldigt lyckat ;) Hade hört/läst att man måste hänga med i början av filmen annars är det ingen idé att man fortsätter kolla, så koncentrerade mig riktigt ordentligt i början för att hänga med och det funkade! haha Filmen var faktiskt bra, inte den bästa filmen jag har sett men som sagt den var bra. Det var nog den enda filmen som jag har kunnat sitta över två timmar och kolla på utan att bli rastlös. Filmen slutade runt 11 och då bar det av hem. Kan säga att jag verkligen ogillar munsår!
Efter att ha gått igenom en liten bit av stan igår kväll så känner jag verkligen ett behov av att gå på stan! Har inte vart på stan på evigheter! Har endel saker som måste inhandlas innan skolan börjar. Usch snart börjar skolan igen! När vi gick över från juli till augusti så har dagarna flugit iväg! Helt sjukt. Fast det ska faktiskt bli skönt att få rutin på vardagen igen. Måste börja vända på dygnet snart annars kommer jag vara helt slut i skolan. Just nu går jag upp runt 12 och somnar runt 3 - 4 tiden varje natt. Det funkar inte sen när man måste upp runt 6 för att hinna med bussen halv 8! Just nu känns det helt omöjligt, haha
Hare gött♥

Borta bra men, hemma bäst!

Nu är jag hemma i hemstaden efter vistelsen i Stockholm! Har haft det grymt trevligt men det är så skönt att få komma hem igen. Har saknat min älskling!
Har ont i kroppen efter grönan? ;o Satt nog och spände mig för mycket i karusellerna av rädsla :(
Åkte Insane! Den är verkligen som namnet, insane! När vi stannade så hamnade vi uppochner! Fick panik, haha
Det var några killar som skrek till min syssling att hålla käften när vi var typ mitt i karusellen och hon skrek tillbaka, haha, liten men kaxig!
Vi stannade även kvar för att kolla på Sommar krysset! Haha kollade på reprisen idag och såg att vi kom med 2 - 3 gånger! Haha
Träffade även Emelie! Grymt kul! Har inte träffat henne på över ett år och nu var det verkligen mer än dags!
Något jag kan rekomendera är Ben&Jerry's milkshake, fy tusan vad god den var! Är inte så jätte förtjust i varken glass eller milkshake men den här slog allt! Kommer tyvärr inte ihåg vilka smaker jag tog, frågade hon som stod och serverade vilka smaker hon rekomenderade.
Har knappt ätit något idag så är grymt hungrig :/
Fick i mig två mackor till frukost och åt en halv sallad på tåget eftersom jag fick lov att slänga andra halvan :(
Såg det här på en "storblogg": You said you would love me until you die.
And as far as I know you're still alive
..
Vet inte varför jag egentligen ville ha med den men det är väl något som förmodligen dom flesta skulle vilja säga till någon? Jag är iaf enormt glad över att jag har en helt underbar pojkvän! Har aldrig tyckt om en kille lika mycket som jag tycker om honom!
Puss hej!♥


RSS 2.0