Bästa dagen på länge!

Idag har jag äntligen fått träffa min älskling - Du betyder mest! - efter mer än två veckor av saknad! Det var helt underbart! Vi tog bara vara på tiden genom att mysas, pussas, prata och skratta! Haha det första jag kom och tänka på nu är power puff pinglorna* hahaha vi kollade även på "my bloody valentine" som jag har velat se i över ett år men har inte fått chansen förrän nu. Kan säga att den inte var bra, hade höga förväntningar på den :( det enda som var bra med den fillmen var Jensen Ackles! haha egentligen så ville jag bara se filmen för att han är med (a)
Imorgon bär det av till Sthlm med syrran min och vi stannar där till på söndag så kommer noga vara tyst på bloggen, om jag inte lånar sysslingens dator en snabbis (a) På lördag blir det Grönan! TAGGA!
Har verkligen varit tyst här på bloggen och inte så rolig uppdatering kanske, har nästan bloggtorka :( inte bra.
Ne nu har jag sagt till älsklingen att jag ska lägga mig och det ska jag göra för jag är trött!
Godnatt!♥

ett halvår senare

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i ett halvår! Fattar inte att tiden har gått så fort! Älskar honom så otroligt mycket! Vill inte förlora honom mot något! Du är den som lyser upp min dag! Skulle kunna skriva hur många underbara saker som helst om honom men det är för privat för att skriva här ;)
För min del "firades" det med att lägga gräs hela förmiddagen och dra på sig en förkylning(fast om jag tänker efter så kom den nog redan igår). För älsklingens del har det väl "firats" med att nörda fifa och vara sjuk :( Man hade ju kunnat hoppats på en mycket! bättre halvårsdag men livet vill inte riktigt vad man själv vill ibland. Har faktiskt inte träffat älsklingen på snart två veckor! :( usch fy och bläää säger jag om det!
Kan konstatera att jag har ont i armarna, kunde knappt röra min högra arm imorse(pga ogräsrensningen igår) och mina händer domnade bort runt halv 11 tiden idag. Har fått tillbaka känseln någorlunda bra.
Är grymt trött och har försökt sova men det går inte *suck*
Fattar inte hur du kan vara så j*vla omogen! (inga kommentarer!)
Ber om ursäkt för att det mest blev gnäll i detta inlägg men ja, såhär ser mitt liv ut just nu!
pusshej♥

Inte suttit vid datorn..

Ja som rubriken säger så har jag inte suttit vid datorn sen den senaste uppdateringen. Har bara vart inne på FB via min mobil men vet inte om jag kan blogga från den? Är sjukt glad just nu! Blev påmind av en kompis att det är nu på lördag som jag ska till Sthlm för att gå på Grönan! :) *hoppas vi slipper regn*. Då ska jag äntligen få träffa min efterlängtade vän! Har inte träffat henne på över ett år! Helt sjukt hur tiden går fort :(
Måste bara säga att jag är väldigt besviken på en viss person, tänker inte säga mer än så!
Men glädjen och förhoppningarna jag har över den kommande lördagen slår nog det, nästan iaf.
Hare gött!♥

Nästintill perfekt dag!

Idag när jag vakna hade mitt humör nått botten, eller nja det kom väl efter frukosten. Hade ingen lust till någonting! Ville bara bort från allt och alla! Lyckades tänka på annat genom att hålla mig sysselsatt med disken i köket(från alla gårdagens gäster). Någon timme efter att jag var klar kom mamma och syrran hem med smörgåstårta, humöret blev lite bättre. Pappa fick syn på en räkning från min telefon som jag skulle ha fått i julas! men har inte fått den av en väldigt privat anledning(så inget jag tänker skriva här). Dom började prata om att det var dyrt och då slängde jag in kommentaren "men ta den någon av er för jag kommer ändå aldrig lyckats än på ett tag hur mycket jag än försöker! Onödigt att ni ska behöva betala för något som ändå inte används" dom kollade på varandra och då sa mamma att jag har ju skött mig väldigt bra ändå och jag var "värd" den nu, så dom beslutade sig för att jag skulle få den iaf!!! Blev hur glad som helst! (höjde verkligen mitt humör!) För lite mer än en timma sen åkte jag och pappa för att övningsköra (andra gången för min del) Det gick faktiskt väldigt bra! Blev förvånad över mig själv, tror att pappa också blev det ;)
Som rubriken säger så var faktiskt min dag verkligen nästintill perfekt! Om jag hade kunnat träffa min älskling, som är sjuk, krya på dig älskling! så hade min dag verkligen varit den perfekta dagen!
Ha det bäst!♥

Mitt huvud har övergivit mig..

Igår var verkligen en grymt jobbig dag! Hade tid på sjukhuset klockan 8 på morgonen så fick gå upp tidigt. Fick gå in direkt för att byta om till sjukhuskläder, ta på mig nätmössa och såna där blå saker på fötterna. När jag var klar fick jag gå in och lägga mig på en säng, fick 2 alvedon och lugnande. Lugnandet började verka ganska snabbt. Efter 20 minuter hämta en sköterska mig som jag fick gå och stödja mig mot för att inte ramla. Vi gick in i "operationssalen" fick sätta mig i en stol och då börja dom täcka mig med grönt papper efter det börja dom göra rent mitt ansikte med något som var så starkt så kunde knappt andas. Min tandläkare kom in sen och började gå igenom allt som han skulle göra, sen täckte dom över mina ögon och det var dags för dom att börja. Att dra ut 2 tänder tog drygt en timme. Dom fick problem med min tand i överkäken som ville sitta kvar. När han skulle försöka få bort den på överkäken så kom min läpp i kläm och han fick bedöva den 2 ggr! Haha såg ju ut som kissie på halva läppen (Y) Efter evighetens timme fick jag hjälp att ta mig till sängen igen och fick vila en liten stund, sen var det dags för att åka hem. Min tandläkare skrev ut något smärtstillande som jag har tagit både igår och idag. Jag blir så trött av det så jag sov bort gårdagen och har sovit en ganska stor del av dagen idag. Om texten är konstig så skyller jag på tabletterna för mitt huvud är tyvärr inte med mig just nu.
Jag klarar knappt av att sitta vid datorn håller på att somna här i datorstolen. Ska lägga mig en stund sen måste jag ner och värma en "varma koppen" kan inte äta heller, får knappt in en liten sked i munnen. Igår var jag inte alls svullen i ansiktet och var överlycklig när jag såg det, men under natten till idag har jag blivit svullen *suck*. Kan iaf prata, kunde jag inte förra gången.
Längtar tills imorgon!
Hehe Godnatt♥

Är sommaren redan slut?!

Igår hade jag verkligen ingen ork att blogga. Igår kväll var jag iaf hemma hos min faster och firade min kusin som har fyllt år, Grattis igen :)
Idag har jag inte gjort mycket alls, har städat(lite), dunkat musik, läst och tagit det lugnt. Just nu sitter jag och dunkar Riverside med Sidney sampson (kan inte sluta lyssna på den, den tar upp minnen) undertiden som jag väntar på en kompis som tar evigheter på sig att bli klar, han är ju värre än en tjej *suck*
Tidigt imorgon ska jag till tandläkaren och bli av med två visdomständer! Ska bli skönt att bli av med dom eftersom jag har bitit sönder min kind pga dom! Men vill ändå inte :/ Usch hatar allt som har med nålar och sprutor att göra och nu ska dom stoppa stora sprutor i min mun!! Visst det gick jätte bra sist men jag blir inte lugn för det!
Kommer iaf sova i stort sett hela dagen imorgon så förvänta er tyvärr ingen uppdatering under morgondagen.
Nu är det bara 3 dagar kvar tills älsklingen kommer hem!! :D Har försökt att hitta på saker hela tiden så jag inte ligger och saknar honom och det har funkat :) Bara det att man blir påmind om att han inte är 20 minuter bort längre när man får ett sms där det står hur varmt det är därborta när det är pissväder här! (ursäkta mitt ordval) Men jag undrar vart tusan tog sommaren vägen?! det var ju hur soligt och varmt som helst för bara några dagar sen och nu skriver dom i alla tidningar och sånt att värsta regnvädret är påväg! Fick ju smaka på det i lördags, (tror jag att det var) inte kul alls! Hoppas iaf att vädret håller sig så det inte börjar regna när vi är ute och går(a)
Ha det bra, kram♥

Göra något vettigt, vad är det?

Idag har jag verkligen inte gjort någonting vettigt. Har varit jätte dåligt väder, spöregn så har legat och läst största delen av dagen. Har läst ut "Shoo bre" och den var faktiskt bra :) "Tappade" hoppet om boken efter bara några kapitel, som jag trodde så behövde man komma in i boken mer för att tycka att den var bra.
Efter att jag läste ut boken tänkte jag gå ner och hämta en till bok (syrran har en hög med böcker som hon har lånat över sommaren) men orkade inte (a) la mitt huvud på sängkudden och somnade en liten stund. Fast jag har sovit bra dom senaste nätterna (tro mig jag har inte kunnat sova ordentligt på över ett år, har verkligen grooova sovproblem) så har jag varit grymt trött idag, beror nog på det dåliga vädret.
När jag vaknade igen satt jag på musik och var väldigt duktig! :) haha tänker tyvärr inte berätta vad jag gjorde men kan säga att man känner sig väääldigt duktig efter! ;)
Ne nu ska jag fortsätta att vara duktig ;) medans jag väntar på att en viss mupp ska komma hem (a) (och nej det är inte älsklingen jag menar ;) )
Kram!♥

Du tar livet av mig!

Hann träffa Nanna idag! :) Vi köpte glass och vandrade, pratade om allt och inget, skrattade och hade verkligen en grymt trevligt! :) Har verkligen saknat henne! Att kunna skratta åt saker som bara Nanna kan komma på! Haha det jag inte kommer glömma är "Han står och pissar" "Du tar livet av mig varför kan vi inte gå där?!" hahaha Kunde verkligen inte sluta att garva! Nanna missförstod mig och trodde att jag ville gå på toa fast jag menade att en kille stod med sin sak i vädret och gjorde sitt behov och jag tyckte det var onödigt att gå förbi, haha kan säga att hans kompis också garva när han såg hur jag vände tvärt och försökte dra Nanna med mig därifrån (a) Haha han började garva varje gång han såg oss, kändes ganska pinsamt (a) Han måste ha trott att Nanna ville kolla på när hans kompis gjorde sitt behov eftersom hon försökte få mig att gå förbi dom - hon pratade inte tyst! haha
Nu när det är lov är jag verkligen helt borta med dagarna, visste inte ens att det är Fredag idag (Y) blev påmind när Nanna sa det. Jag har gått runt och trott att jag ska dra ut mina visdomständer på Onsdag men, ska tydligen göra det på Tisdag :/ aja det kommer kännas som om tiden går mycket fortare då - precis det jag vill, fortare tills jag kan vara i älsklingens famn igen! - eftersom jag sover den största delen av dagarna dom första dagarna iaf. Första dagen för att jag har fått lugnande och dom andra för att jag har ont.
Ne nu ska jag lägga mig och läsa :)
Godnatt♥

More time

Nu när Älsklingen inte är hemma har jag mer tid för att blogga ;) Fast nackdelen med det är att jag inte har så mycket nytt att skriva, haha
Började iaf dagen med att ligga och dra mig i sängen, hur skönt som helst! Låg med Älsklingens tröja, - som jag får låna tills han är tillbaka från Mallorca, haha vi får se hur det blir med den saken ;) Ååh vad jag Saknar honom!  - och fortsatte att läsa "Shoo bre" den är väl rätt okej, blir kanske bättre när man har kommit in i den lite.
Gick upp ur sängen runt halv 1 tiden för att äta frukost sen blev det att börja städa i köket.
Efter det gick jag upp och satt mig här vid datorn men ska nog gå ner igen snart.
Har inga planer för idag, förutom att försöka träffa Nanna idag igen :)
Det är inget solningsväder eller badväder, för mig iaf (a)
Hare gött!♥

Tillslut

Hittade tillslut ett par skor! :) och jag menar verkligen tillslut! Gick i alla skoaffärer på stan + Tuna Park och som vanligt så hittade jag ett par skor i sista butiken jag kolla i! Dom är vit, röd och svart rutiga med killklack :) låter kanske inte så fina men det är dom :) är av märket wildflower, om någon nu vill kolla upp dom ;)
Efter shoppingen på stan åkte vi hem för att fixa lite fika till teatern som vi skulle på senare, det blev popcorn, sockerkaka och saft :) när jag höll på att platta håret så ringde Nanna och sa att hon var hemma! :) Äntligen! Hade tyvärr inte tid att träffa henne då så det fick bli en liten stund sen när jag var hemkommen från teatern som faktiskt var bra :)
Det blev lite mer än en timmes promenad i nästan spöregn, haha får se om man har lyckats hålla sig ifrån en förkylning.
Älsklingen skrev också att det är jätte varmt och fint på Mallorca, är inte ett dugg avis!
Ne nu ska jag lägga mig och läsa en bok som heter "Shoo bre" syrran sa att den var bra så litar på hennes omdöme ;)
Godnatt♥

Innan bilen åker

Slänger in ett snabbt inlägg innan bilen till stan går! Idag blir det att äta ute med familjen, mys! Som vi ändå är i stan ska jag passa på att kolla efter ett par nya skor - största prioritet - och efter lite kläder, kan behövas.
Får se om jag hinner träffa min Nanna idag för jag ska nämligen iväg på teater med familjen, faster och hennes familj, farfar och kati. Vi skulle åka halv 7 eller vara inne i stan då (kommer inte riktigt ihåg). Men får se om jag hinner träffa henne efter :)
Ne nu ropar dom att vi ska åka :)
Kram♥

Om det skulle vara så..

Idag har jag haft en underbar start på dagen, kan inte säga vad men helt underbart och mysigt var det! hihi
Sån start på dagen borde man ha varje dag (a)
Imorgon åker älsklingen med sina pojkar till Mallorca, kommer sakna honom.. Men men en vecka går fort, eller hur? :) *håller tummarna* haha
Åh min underbara Nanna kommer hem imorgon, gosh vad hon är saknad!
Humöret är nästan på topp idag förutom mitt huvud som inte vill sluta att dunka *suck*
Måste bli bättre på att dricka vatten(a) idag har jag hittills druckit 2 glas (Y) en fågel viska i mitt öra att man bör dricka 4 liter/dag?! Jag som knappt orkar få ner 5 glas per dag, känns som om jag inte kommer lyckas :(
Har även fått ner en burk kall Cola, börjar vattna sig i munnen på mig bra av tanken, haha Cola är det godaste som finns (a) enligt mig iaf ;)
Ne nu ska jag ner och hjälpa syrran lite (a)
Puss och Kram♥

Dålig uppdatering..

Det är så att min Älskling åker iväg till Mallorca på Torsdag, i en vecka så försöker ta vara på tiden med honom så länge han är hemma, därför den dåliga uppdateringen.
Det har varit så himla varmt här hemma så har knappt kunnat sova, men antar tyvärr att jag inte är den enda.
Jag fick möjlighet att åka till Power meet och det gjorde jag! :) Det var så grymt kul och längtar till nästa år! :)
Igår tillbringade jag nästan hela dagen med min älskling :) Dagen bestod av massor med mys! :) Åh vad jag kommer sakna honom :( Äh får tänka på att det bara är en vecka, bara en vecka.
Samma dag som älsklingen åker iväg kommer min underbara Nanna hem! :) åh vad jag har saknat henne! Hon är min räddning, haha
Ne nu är det kanske dags att gå ner och försöka få i sig frukost, men med den här värmen så orkar jag inte ens se på mat :/ mår illa nästan direkt..
Kom ihåg att dricka mycket vatten nu i den här värmen! ;)
Det är så att någon undrade vad Power meet är för något. Power meet är som ett stort event? i Västerås som varar från torsdag till söndag - iaf iår - där alla som tycker att dom har fina bilar kommer och visar upp dom och kör runt med dom i nästan hela Västerås, både inne i stan och utanför :) Det är mest raggarbilar men även andra mer "nyare" bilar :) Detta event är varje år i Västerås och jag har vart där varje år dom senaste 3 åren :) De som gillar bilar och att ha kul borde verkligen ta chansen och besöka Västerås när Power meet är :) Hoppas du fick svar på din fråga ;)
Kram♥

Power meet, nehe

Idag har det verkligen varit en såndär dag som man bara önskar att man kunde få den att gå fortare eller helt enkelt skippa den. Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt alls, bara suttit och varit avundsjuk på alla som är på Power Meet :( Vill så gärna dit!! Skulle ha åkt med familjen men vi skulle bli tvungna att åka i två bilar så det blev inte av :/ Får se hur det blir imorgon istället.. Åh vill åka!!
aja får väl hoppas på nästa år annars.
Skulle verkligen behöva någon som kunde hjälpa mig med att höja mitt humör!
Kram♥

Godmorgon

bloggen. Sovit gott? ;) själv vaknade jag 5 i 6 (Y) Inte alls kul. Lyckades "somna om" till 9. Det är jätte fint väder ute och jag måste städa hela huset, känns ju verkligen kul.
Råkade somna med mascara igår så ser jätte suddigt idag :/ inte smart alls.
Just nu sitter jag i köket och väntar på syrran som är och handlar mjölk, vill ha frukost är jätte hungrig :( haha *hoppas hon kommer snart*
Hah känns som om jag bara klagar men mår faktiskt rätt så bra förutom det :)
Kom och tänka på power meet igen (a) vet inte hur jag ska göra :/ vill så gärna åka dit men vet inte hur jag ska ta mig dit eller vem jag ska vara med, haha. Dom som jag hade tänkt vara med är ju upptagna förutom en som jag inte har frågat än. Men om jag ska vara med henne måste jag ha skjuts till Västerås också. Äh får se hur det blir med det.
Det är iaf bestämt att antingen den 31 Juli eller den 1 Augusti så blir det Gröna lund med syrran och sysslingen! :) ska bli grymt kul! :)
Nu ska jag slita mig från datorn så man hinner vara ute i det fina vädret en liiiten stund iaf :)

Hare Gött♥


Dear John..

Tro det eller ej men idag har jag varit med min Älskling i Västerås och kollat på Dear John♥ Den filmen gick helt klart hem hos mig, fast inte lika mycket hos älsklingen haha. Lyckades tom fälla en tår. Den var så gullig på något sätt. En film som man kan sätta sig själv in i och förstå känslan i situationerna även om man inte har varit med om dom själv (självklart är det inte alla som kan men, jag kunde iaf). Rekommenderar!
Sedan när älsklingen hade skjutsat hem mig och åkt efter ett gott tag så satt jag mig med syrran och kolla på "not another teen movie" den är så dålig så att den blir bra på något sätt :/ haha. Älsklingen bad mig att smsa resultatet på pågående spanien - tyskland match så fick lov att be syrran byta kanal snabbt så jag kunde kolla resultatet. Det stod 0-0 då. Efter 15-20 minuter smsar älsklingen och säger att spanien har gjort ett mål, damn -.-' haha vill ju inte att dom ska ta hem "skiten" fast jag vet att dom kommer göra det.
Just nu sitter jag iaf i sängen med skoldatorn, den har kommit väl till användning detta sommarlov ;)
Har verkligen haft svårt att sova dom senaste nätterna, behöver köpa en rullgardin!
Jag ser knappt tangenterna, orkar inte gå upp och tända så slutar skriva istället ;)
Godnatt♥


Det är gulligt när killar...


* Frågar "Vad har hänt?" när man är ledsen.
* gråter.
* håller en i handen.
* Säger "Du är värdens finaste" när man själv säger att man är ful.
* ger rosor till en.
* tröstar en när man är ledsen.
* Säger "är så lycklig att jag har dig" till en.
* Beskyddar en.
* Ringer och frågar hur du mår.


--------------------------------------------------------------------------------------------------






Perfekta killen:
- det är killen som säger ''älskling'' till dig och inte ''sexy'' när ni har slutat ert samtal.

- det är han som stannar vaken för att se hur du sover och kysser
dig på pannan.

- det är han som vill visa
upp dig när
du vaknar på morgonen utan smink och med håret rufsigt.


- det är HAN som tar din hand när ni är med vänner och han som säger till dig hur lycklig han är att du är hans.

- han som säger till sina vänner:' 'hon är den rätta...''


RSS 2.0