Got your back

Trodde att jag hade uppdaterat igår, men tydligen inte! *suck*
Aja skrev något väldigt ingående om när jag var och drog ut min tand i förr igår och hur jag inte kommer ihåg saker som hände efter (pga lugnandet som jag hade fått). Kommer iaf ihåg att älsklingen hälsade på mig en liten snabbis! :) (hade helt glömt bort att jag skulle till tandis) La mig sen på soffan och startade tydligen tvn? Och slumrade till (a) När jag vaknade var jag helt blodig (Y) Grymt mysigt, eller? Nej!! Blödde hela kvällen/natten mellan 27/28 :( kul ska gå igenom samma sak den 11 igen :( längtar ;)
Dagen efter var min hals helt förstörd så min röst höll inte alltid men det gick (a)
En av mina småsyskon fyller år idag så ska fira henne lite smått idag :)
Just nu tar jag en liten "pluggpaus" och ska nog börja igen så jag blir klar någon gång (a)
Väldigt kortfattat, men men :)
Ne nu får ni ha en grymt fortsatt trevlig kväll!! :)♥

Nu är det så..

.. att jag verkligen inte har haft någon lust att blogga så det har varit grymt tyst dom senaste två veckorna. Det känns som om jag kommer med samma ursäkt varje gång det är tyst här, 'har inte haft lust, ingen ork, bla bla'. Men det är tyvärr så jag funkar, är det något jag inte har lust med så gör jag det inte helt enkelt. Har fört med sig ganska många risker men jag känner bara att jag inte orkar bry mig. Jag låter kanske dryg men så är det. Ni kanske frågar er varför jag börjar skriva igen just idag och avrför just nu? Jo, för att jag är ledig från skolan! Grymt skönt med lite extra lång helg bara sådär! Nej men jag ligger här i min säng med min minidator och läste igenom bloggar och kom ihåg min egna lilla blogg. En tanke flög igenom mitt huvud att jag skulle skriva ett inlägg och vops så gör jag det! Borde öppna någon skolbok men orkar inte, så då gör jag inte det! haha 

Klockan halv 2 ska jag sätta mig på bussen för att träffa min underbara älskling som jag har varit tillsammans med i 8 månader idag! :) ♥ Har ingen aning om vad vi ska göra men bara jag är med honom så spelar det faktiskt ingen roll! ♥
20 i 5 har jag tid hos tandläkaren igen, när ska det här ta slut?! Ska få lugnande och dra ut ännu en tand! :( Inte alls kul. Men känns inte så mycket eftersom jag inte är riktigt med när jag har fått i mig lugnandet. Jag har FOBI för sprutor och nålar så utan lugnandet så lovar jag er att jag skulle slagit till tandläkaren så fort hon skulle ta upp sprutan och föra den mot min mun, sen skulle jag springa ut så fort jag kunde. Min mor skulle skratta och jag skulle sitta och gråta i ett hörn! Ingen vacker syn helt enkelt! Så det är bättre att jag får lugnande och sover bort hela kvällen istället. Bara jag inte vaknar mitt i natten sen så jag inte orkar upp till skolan dagen efter.

Ne nu håller datorn på att dö och jag har ingen ork att hämta laddaren så jag ska passa på att hoppa in i duschen.
Hare gött så hörs vi kanske snart igen! <3


Ojdå, jag har visst en blogg också..

Har haft skola, pojkvän, vänner och familj på tankarna dom senaste veckorna och har knappt suttit vid datorn, ganska skönt faktiskt! (Går in på FB och läser bloggar på mobilen, fattas bara att lära sig hur man själv bloggar från den)
Ja vad har hänt dom senaste 2 veckorna? Jo jag har, som jag berättade i det senaste inlägget, börjat skolan igen! Har faktiskt varit kul!? Kan någon förstå sig på mig? Haha det är inte ens något som jag själv förstår! Vi har börjat med alla lektioner på riktigt nu, känns rätt så bra faktiskt. Vi har börjat med en helt ny kurs i år(eller ja dom flesta kurserna är nya, men nu menade jag en kurs som vi inte alls har haft innan - alltså som A-kurs), Psykologi A! Kursen verkade grymt rolig när läraren gick igenom vad vi ska läsa om och sånt! :) Ser verkligen fram emot det! Jag vill jobba med människor i framtiden och vill så gärna förstå hur vissa människor fungerar och varför vissa reagerar helt annorlunda än andra! Har det att göra med barndomen eller är det mycket mer som ligger bakom?
På senaste tiden har jag försökt att spendera så mycket tid som möjligt med min älskling! Första veckan, när han fortfarande hade sommarlov och min skola hade börjat, så gick det bra! Men sen när hans skola började har vi inte kunnat ses alls lika mycket som båda skulle vilja! OGILLA!! Plus så får han nyckeln till sin lägenhet snart och då kommer vi säkert ses ännu mindre! Usch usch usch!! Vill INTE! Aja antar att That's life..
Idag har det verkligen varit min dag! Har fått grymt många komplimanger (GILLAS), fick beröm av flera lärare, och ja allt gick som jag ville! Hann träffa älsklingen en snabbis när jag klev av bussen, så ganska bra start på skoldagen! Sedan träffade jag honom efter skolan, ännu bättre! Han är så grymt underbar och jag kan inget annat än att njuta varje sekund som jag är med honom! Oavsett allt skit som vi har gått igenom, så är det han som gör mig hel och det är honom jag älskar över allt annat! Känner mig som förälskad på nytt!! Min kärlek till honom kan inte förklaras med ord!
Jag känner att jag inte orkar skriva så mycket mer just nu! Är grymt trött! (som alltid) *suck*
Får se om jag kommer sitta någe mer vid datorn snart, kanske imorn för då slänger jag nog upp en snabb uppdatering! (Kul att se att statistiken ökat även fast jag inte bloggat!)
Godnatt!♥
P.s
Det är så synd att det finns folk som vill förstöra för personer som är lyckliga! Bara för att du inte är lycklig behöver du inte dra ner andra i ditt sorgsna, patetiska liv som går ut på att inte låta andra vara lyckliga! Kanske hårda ord men så det är!
Du kan ju försöka förstöra, men jag vet vad du håller på med så ingen idé!

RSS 2.0