Sjukling

Hej på er! Idag har jag varit hemma pga att jag inte alls mådde bra imorse.. Hade så ont i halsen så att jag knappt kunde prata och svettades som aldrig för fast jag endast hade täcke på mig i ett kallt rum? Mår iaf lite bättre nu :) idag har jag inte gjort så mycket annat än ätit, sovt länge och bara tagit det lugnt! Ska snart ställa mig och laga något lätt till minstingen och mig eftersom resten av familjen är på syrrans konsert, synd att man missa! Hade grymt skumma drömmar inatt och dom kändes så verkliga! :o när jag vakna fick jag sms av en kompis men eftersom jag drömde om älsklingen min så fick jag för mig att det var han så lite knas på morgonkvisten blev det. Ne magen börjar kurra så ska ställa mig vid spisen! Hoppas ni har haft en bra dag! Kram! <3

It Wasn't me

Dagen började inte så värst bra för mig, vaknade först halv 6 fast jag kunde sova till 7, så somna om och försov mig, hann därmed inte äta frukost och sen när jag skulle till bussen så glömde jag mitt headset!! :o Bussresan var då förstörd! Mådde grymt illa pga att jag inte åt frukost så fick lägga mig i skolan och sova (Y) Lyckat..
Dagen har varken gått fort eller segt, känns faktiskt ganska konstigt. Är van att dagarna rusar iväg.
Träffade Älsklingen♥ en stund idag! Mys! Sitter faktiskt just nu och väntar på honom så ska vi ha en myskväll med film kanske? :)♥ Phihi får inte nog av honom!♥ Världens finaste♥
Imorgon är det dags för dop och min syster ska bli gudmor! :) Hon blir faktiskt gudmor till min guddotters lillebror :)
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, hm..
hoppas ni alla har en trevlig kväll! :)
pusshej♥

Test

Testar om det går att blogga från mobilen :) 

Farsdag

Som dom flesta förmodligen vet så är det farsdag idag! Det har inneburit att gå upp tidigt för att ge pappa frukost på sängen, lägga sig igen, sen övningsköra hem till farfar för att "fira" honom, fick dock inte köra hem :( var ju bara tredje gången jag satt bakom ratten ute på vägen så gjorde inte så mycket, fick iaf köra från affären hem :)
Efter att vi kom hem börja jag äta tacobröd (Y) gjorde ont! :( har som sagt väldigt svårt att äta blir galen! Speciellt när man blir bort buden och så ska dom självklart bjuda på super god mat och det enda jag kan äta av det är typ potatis och sås! :(!
I morgon ska jag tillbaka till tandläkaren och då ska dom sätta in två ringar i överkäken, igen! Börjar redan tröttna, men får väl tänka framåt och tänka på resultatet! Har ont i munnen/käken 24/7! Och jag överdriver inte..!
Man tycker ju nästan att man borde vänja sig, men det gör man verkligen inte!
Känner sån ångest över skolan just nu! Har prov snart och känner paniken öka..!
Ajuste drömde en sjuk dröm i natt! Det är nämligen så att en person som står mig grymt nära (vet inte om jag får berätta det här egentligen, så därför inga namn) förmodligen ska flytta in till stan och hon berättade det igår kväll precis innan jag skulle sova så självklart drömmer jag om det, eller ja jag drömde att det var min familj som flytta till världens sketigaste lägenhet! Grät tom i sömnen, haha. När jag fick se lägenheten så försökte jag göra allt för att rymma hemifrån för jag vägrade bo där och tänkte flytta in med min pojkvän! Vilket I-landsproblem! Det finns barn som inte får mat och jag gråter över en sketen lägenhet..
Man kan verkligen ha skumma drömmar ibland..
Saknar min pojke så otroligt mycket!♥
Ne nu vet jag inte vad jag ska skriva mer än
Godnatt och hare grymt bra nu och jag önskar er alla en grymt bra vecka med många möjligheter!♥

She will be loved

Idag har det verkligen varit en seeeeg lördag :( Blev väckt av pappa kvart i nio i morse, kan säga att mitt morgonhumör var på botten då och jag vägrade gå upp. När jag väl gick upp gick jag ner och åt frukost sen la jag mig igen. Var jätte trött, anledningen är att jag var med min älskling igår och vi kom hem runt 12, låter kanske inte så farligt men när jag klev innanför dörren ville jag bara lägga mig! Haha pojken min gick mig nästan på nerverna igår när han var grymt nojig! Som tur var så lugna han ner sig på vägen hem sen annars hade jag GÅTT hem, trotts att det hade tagit evigheter, men men. Vi hade en mysig kväll och ville verkligen inte att den skulle ta slut! Jag har världens sötaste pojkvän!♥ :)
Vad har jag gjort idag? Mitt enda svar är lata mig och plugga matte! Duktig? Ganska! :)
Saknar min baby jätte mycket!! ♥ Någon som kan vara snäll och ta hit honom? :) den som gör det får.. en .. puss av honom! :) haha han går nog med på det, om du är en koala.
Senast jag var hos tandläkaren så satt dom in snoddar mellan två tänder och fy sjutton vad ont jag hade efter! Första gången dom gjorde det kände jag ingenting! Så har inte kunnat äta annat än lät föda dom senaste dagarna.. Inte alls bra, kläderna blir ju direkt lite större.. Går ner så himla fort i vikt så man blir mörkrädd!
Har nästan ingen hunger kvar heller! Idag har jag bara ätit frukost och är inte ens hungrig nu, ungefär 8 timmar senare.. Fast jag måste erkänna att jag är grymt sugen på en American Pizza! Mums! En Hawaii ska det självklart vara! ;) Den som kan komma hit med en lätt ätlig Hawaii pizza från American pizza typ nu, ska jag gifta mig med!
Ne ska fortsätta plugga nu! :)
Hare gött! ♥

pretty words can cut just like a knife

Både igår och idag har varit sådana dagar då man somnar på lektionerna.. Har varit så TRÖTT! Jag kan inte säga att jag inte förstår varför för ohja jag förstår och jag vet varför, lägger man sig halv 2 när man ska upp 6 så är det inte så konstigt.. Så antar att jag får skylla mig själv, eller så skyller jag på pojkvännen (funkar det med) haha anledningen till att jag lagt mig så sent är för att jag har pratat i telefon med världens finaste♥! så länge.
Dumt av mig, jag vet men man tänker inte riktigt så när man har sin underbara pojkvän i andra änden!
Idag har jag varit i skolan och lyckat mixa ihop tiden till tandläkaren så var bombsäker på att jag hade tid idag men nej, har tid i morgon! I morgon är det även dags för utvecklingssamtal! Skoldagen började med att klassen kollade på en film som heter "sin nombre" under Svenska lektionen. Filmen var faktiskt bra! VÄLDIGT kortfattat kan man säga att det handlar om ett gäng i Mexiko och 3 personer som vill ta sig över till USAs gräns och det händer massa saker, kan inte berätta mer, om det nu är så att någon får för sig att se den! ;)
När jag kom hem idag efter att ha träffat min älskling♥ på stan så har jag pluggat kemi, har prov snart..
Nu känner jag att jag inte orkar vara vaken så mycket längre, känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre! Så nu blir det läggdags och inte prata med pojkvännen långt in på natten (tur att han är hemma hos sina päron, för då går det inte hehe)
Godnatt! ♥

Back to school

Jaha det var inte precis första och sista lovet som flög förbi.. Vi fick lov lika snabbt som den tog slut, så nu sitter jag här med matten och försöker förstå men ja det går ju som det går. Har kemi prov i slutet på veckan så kanske bäst att börja med den. Under lovet spenderade jag bara en dag med älsklingen, känns inte alls bra! Resten av lovet var jag i Göteborg.
Han bor ju numera i Västerås och det är så jobbigt, för vi kan knappt ses..
Om vi har tur så ses vi en gång i veckan men mer än så blir det inte, det är så jobbigt när man vill ha honom hos sig hela tiden!
När jag är med honom svävar jag på moln och allt är perfekt!
Saknar honom min andra hälft!
Nu kom pappa upp så ska passa på och fråga honom om matten.
Hoppas ni har haft ett bra lov!
Puss Hej ♥

RSS 2.0